Pitää palata puikkoihin. Ettette luule, että jotain kaameaa on meneillään tai peräti tapahtunut.

Kesästä en sen kummempia kuin että toukotyöt jäi taas tänäkin vuonna vähän vaiheeseen. Ihan ”yllättäen” tuli taas tämä syksy. Son tää suunnitelmien määrä ja fysiikan vajaavuudet, jotka saavat kesän loppumaan tyystin meikältä  kesken.

Kontrollini olen käynyt ja jatkan samaa rataa kuin aikaisemminkin. Puolen vuoden päästä taas mri  ja echo.  Kardiologilta kyselin että kuinkas tämä osteosporoosin seuranta, kun mieleeni juolahti että en ole missään seurannoissa käynyt sitten vuoden 2003 jälkeen, jolloin diagnoosi tehtiin ja BonViva ja kalsium 3Dllä aloitettiin. Totesi että lääkitys on loppuelämän ja ettei seurantaa erityisesti tarvitse. Ok, ota näistä nyt selvää, olin vain jotenkin ajatellut ettei sitä aina tarvitse syödä aikojen loppuun asti.  Sen verran väsähtänyt olen edelleen marfaniin etten jaksa tällä erää asiaa erityisemmin tutkia.

Vaan onneksi on tiedossa jotain kivaa ja ihanaa. Nimittäin odottelemme että koiramme  Pulla tulisi lemmekkäälle tuulelle ja saisimme talven myötä kotiimme koiranpentuja! Tarkoitus kun on jättää myös kotiin varttumaan yksi epeli lisää, että lapset saa kasvaa rauhassa.

Voikaa hyvin