Puoliso ja Tärkeä Ystävä olivat järjestäneet yllätyksen. Puoliso aamupäivän viihdytettyään sanoi hakevansa "jotain kivaa" sairaalan alakerrasta ja käski odottamaan.

Ajattelin että nyt se käy siellä tehohoitoharhoissani kuvailemassani kahvila-teho-osasto-sisustusliike-sairaalatarvike kaupassa -jossa muuten sujuvasti väitin olleeni hoidossa, enkä ollut kovin tyytyväinen. Eli siis käy matkamuistomyymälässä. Mutta suureksi riemukseni Puoliso tupsahtaa mukanaan Tärkeä Ystävä - vertaistukeni. Itkuksihan se meinasi mennä, ihan vaan helpotuksesta. Sitkeästi T istui kaksi päivää sängyn laidalla juttelemassa ja kävi kahvilla kun vetäisin torkut. Ihanaa Kiitos.

Muutoin toipuminen edistyy. Nyt on menossa jo toinen päivä ilman happimaskia. Olin siihen vähän addikti. Siitä voi olla kuulema vaikea luopua jos joutuu pitkään käyttämään.

Huomenna on se PEG-letkun laitto. Täytyy sanoa, että jokainen takkuinen hiukseni nousi pystyyn kun kuulin että se tähystetään vatsalaukun kautta paikalleen. IIIIH. Poliklinikalta kävi hoitaja kertomassa toimenpiteestä ja saimme T:n kanssa ihailla oikein tulevaa letkua ja liitintä. Lupasi antaa kipupiikin ja suoneenkin tarvittaessa ainetta. Kai minä sitten olen huomenna rauhallinen - ihan lääketieteellisistäkin syistä.  Pääasia että saan tämän nokkaletkun alias kärsän pois naamastani... ja olen askeleen lähempänä kotia.

Puolisolta tuli viesti, että varaudu henkisesti että et vielä vappuna ole kotona - ja jos olet. On valtava multakasa odottamassa nurmikon korjaamiseksi.Koirani Pilli ja Pulla ovat jahdanneet myyriä ja tehneet pitkin nurmikkoa joka myyrän reiän kohdalle terrierin mentävän aukon.